Free engraving until October 20

Besplatno graviranje do 20. listopada

Naš "Dobrodošla, jesen!" poklon za vas...besplatno graviranje za bilo koju Break Time nautičku narukvicu koju odlučite kupiti u našem online shopu, do 20. listopada!

Dovoljno vremena za razmišljanje o tome što ugravirati, ali u slučaju da vam treba inspo, ne zaboravite na naš post na blogu s preko 100 ideja za graviranje izabrati od.

Također, u slučaju da razmišljate o dobivanju personaliziranih božićnih darova, nemojte više odgađati i nabavite ih sada. Ne samo da ćete se osjećati dobro jer ste rano obavili božićnu kupovinu, nego kako se bliži prosinac, poštanskim će službama trebati više vremena za dostavu. A ako živite u zemlji izvan EU, isporuka može trajati od dva tjedna do čak više od mjesec dana, ako govorimo o Australiji ili Novom Zelandu.

Da ne spominjemo da će naš dizajner Leonard veći dio studenog biti na odmoru, tako da nećemo moći ispuniti narudžbe od 03.11. do 25.11., osim ako nemamo one narukvice koje želite na zalihi, u našoj trgovini u Trogirskoj 8 u Splitu, Hrvatska (ali nećemo ih moći prilagoditi graviranjem tijekom ta tri tjedna).

Handwritten Engraving Now Available

Rukopisno graviranje sada dostupno

Sretni smo što možemo najaviti novu i uzbudljivu personaliziranu ponudu mogućnost graviranja za naše nautičke narukvice! Sada možete ugravirati rukom pisanu poruku na bilo kojem od naših narukvice okovi i magnetske narukvice , kao i na Sidrene narukvice od 4 cm i Sidrene narukvice od 3 cm .

Debljim crnim markerom možete napisati ili nacrtati poruku koju želite ugravirati, a zatim fotografirati ili skenirati stranicu s tekstom/crtežem i postaviti je na stranicu proizvoda narukvice koju odaberete.

I da, ova vrsta graviranja je također BESPLATNA za sada (ali ne zauvijek). Jedva čekamo vidjeti što će vaša kreativnost i mašta smisliti!

Couple gifts engraved bracelet love infinity nautical

Preko 100 ideja za graviranje narukvica za sve vrste darova i prigoda

Da, znamo, tražite savršen dar za posebnu osobu (ljubavnika, najboljeg prijatelja, majku, oca, brata, sestru itd.). Kako bi bilo da im nabavite narukvicu izrađenu po mjeri i graviranu po mjeri? (Možda nabavite jednu za sebe jer imamo 25% popusta za BILO KOJE dvije narukvice do kraja veljače.)

Nakon što ste odabrali narukvicu, dolazi pitanje: što da ugraviram na nju? Dobro, pročitajte više o našim mogućnostima graviranja i dopustite da vam damo nekoliko prijedloga koji će vam potaknuti inspiraciju!

Sastavili smo popis sjajnih gravura za vašeg životnog partnera, roditelja, kćer/sina, sestru/brata i - naravno - za vas same.

Below Deck Mediterranean Season 6 Crew In Za House!

BELOW DECK MEDITERRANEAN SEZONA 6 POSADA U KUĆI!

Čeka li smo (UMIRALI, bolje rečeno!) od studenog 2020. da to možemo podijeliti s vama! Gotovo cijela posada Below Deck Mediterranean Season 6 posjetila je našu Break Time trgovinu u Splitu, nedugo nakon snimanja sezone koja je završila u Šibeniku.

Morali smo se malo družiti s njima u našem VIP prostoru na katu i sada smo tako uzbuđeni kad smo saznali koje su avanture zajedno proveli na M / Y Lady Michelle, u tjednima prije nego što su došli u Split, budući da se serija upravo počela emitirati na Bravo TV.

Od lijeva prema desno: Bosun Malia White, Deckhand David Pascoe, Chief Matthew Shea, Deckhand Mzi “Zee” Dempers, Chief Stew Katie Flood, Stew Courtney Veale and Deckhand Lloyd Spencer.

Posebno pojavljivanje Kube, naša maskota za trgovinu (u Malijinom naručju :)


Turn your old Break Time nautical bracelet into a brand new one! | Break Time

Pretvorite svoju staru Break Time nautičku narukvicu u potpuno novu!

Gambeti, sidra i mini brodići koje koristimo za naše Break Time nautičke narukvice izrađeni su od nehrđajućeg čelika. Stoga mogu trajati cijeli život.

Konop, s druge strane, može postati bez boje ili imati "istrošene" znakove. Dakle, ako želite zamijeniti stari i rabljeni konop na vašoj Break Time narukvici s gambetom ili sidro narukvici, ili ako ste naručili prilagođeno ugraviranu narukvicu Break Time s gambetom koja se pokazala premalom / prevelikom i htjeli biste od nas da iskoristimo gambet i samo zamijenimo konop ... to možemo učiniti za vas, samo kliknite ovdje za detalje!

Below Deck Sailing - Season 2 crew and production team got custom engraved Break Time nautical bracelets | Break Time

Below Deck Sailing - Season 2 posada i produkcijski tim dobili su ugravirane Break Time nautičke narukvice

To vrijeme kada su čarter gosti Below Deck Sailing Sezone 2 Epizoda 1, Nikki i Rusty, došli kod nas u Trogirska 8 Trgovinu u Splitu, Hrvatska i donirali 1200 USD za mačke lutalice u Splitu ...i također naručili  Yacht Club by Break Time Sidro narukvice  za 12 članova posade I za 80 članova producentskog tima Below Deck!

Malia and Max from Below Deck Med reality TV show visited us in Split | Break Time

Malia i Max iz TV emisije Below Deck Med posjetili su nas u Splitu

Max i Malia, glumačka ekipa reality serije Below Deck Med snimljene u Hrvatskoj, posjetili su našu trgovinu & amp; atelje u Splitu i volio je naš ručno izrađeni nakit u nautičkom stilu.

Pročitajte cijeli članak da biste saznali više o njihovom posjetu našoj posjeti trgovini Trogirska 8 Split.

Our first custom order for charter guests of a luxury super yacht! | Break Time

Naša prva narudžba po narudžbi za charter goste luksuzne super jahte!

Ovo se upravo dogodilo! Isporučili smo svoju prvu, po narudžbi urezanu narudžnicu Break Time narukvica koje ćemo ponuditi kao poklon za goste chartera prekrasne luksuzne super jahte🌞 
Custom engraved gifts for crew from Parsifal III charter guests | Break Time

Gravirani darovi gostiju čartera za posadu luksuznih jedrilica Parsifal III

Jutros smo trebali obaviti posebnu dostavu, prije nego što smo otvorili trgovine u Splitu. Otišli smo u marinu Le Meridien Lav kako bismo isporučili gravure po mjeri "Živite dugo, jedrite teško" Break Time sidrene narukvice za cijelu posadu luksuzne luksuzne super jahte, kao zahvala njihovim sretnim čarter gostima iz SAD-a, koji su jučer navratili u našu splitsku trgovinu i odabrali kolekciju i prilagođeni tekst za gravuru .

What was in the Break Time bag that Jamie Foxx got? | Break Time

Što je bilo u Break Time torbi koju je dobio Jamie Foxx?

Otkako smo objavilifotografije s Jamiejem Foxxom, ljudi su došli u našu trgovinu pitajući što je u torbi koju je držao. Pa, budući da ste mogli primijetiti da nosi uglavnom crnu...