Nakon dvije godine pandemije, sretni smo što smo imali ODLIČNU ljetnu sezonu za naš splitski dućan, stoga želimo zahvaliti svim divnim ljudima koji su nas posjetili i odabrali nas za svoje suvenire iz Hrvatske, naša mala tvrtka ne bi preživjela još jednu godinu bez tebe!

Break Time ljeto 2022 tim Split Hrvatska

Također želimo zahvaliti našem sjajnom timu 2022: Pauli, koja se vratila raditi s nama četvrtu godinu, kao i novim i sjajnim dodacima našem timu, studenticama Zari i Mariji! Ruku na srce, najojedinjeniji i najprofesionalniji tim koji smo ikada imali! A naša sezona ne bi bila tako sjajna bez njih. Cijenimo vas!

Naš dizajner, Leonard, također je bio vrlo naporan od proljeća, izrađujući desetke narukvica svaki dan i isto toliko gravura po narudžbi, pa je i njemu potreban kratki odmor. Za internetsku trgovinu to znači da će sve online narudžbe poslane nakon 2. studenog biti ispunjene počevši od 21. studenog. Dakle, ako vam se bliži rođendan prijatelja ili neki drugi razlog zbog kojeg ste planirali nešto naručiti od nas u prvoj polovici studenog, molimo vas da to učinite sada, kako bismo vam to poslali prije pauze.

Split shop također neće raditi u studenom, ali ćemo ga ponovno otvoriti u prosincu, s dovoljno vremena za odabir savršenih božićnih poklona!

Break Time dizajner originalnih ručno rađenih suvenira Split Hrvatska

listopad 25, 2022