Pretvorite svoju novu nautičku narukvicu Break Time u jedinstveni komad nakita uz našu opciju GRAVIRANJA.

graviranje narukvice darovi

Odaberite prilagođenu gravuru motoa, datuma (datum vjenčanja, datum rođenja djeteta, prvi poljubac itd.), imena ili inicijale najvažnijih ljudi u vašem životu ili ako niste sigurni što biste trebali ugravirati, nadahnite se iz našeg članka u nastavku:

PREKO 100 IDEJA ZA GRAVIRANJE ZA SVAKU PRILIKU

Za posebne dizajne ili gravure dulje od maksimalnog broja znakova dopuštenih na opcijama graviranja stranice proizvoda, prvo nam pošaljite e-poštu i mi ćemo dati sve od sebe da to i ostvarimo.

Provjerite jeste li odabrali ispravnu veličinu za narukvice s kopčom (provjerite stranicu Vodič za veličinu i slijedite upute!) kada naručite prilagođenu graviranu narukvicu.
Ako trebate vratiti graviranu narukvicu pogrešne veličine, ne prihvaćamo povrat novca, ali prihvaćamo zamjenu s ovom opcijom zamjene užeta.
Pridružite se našoj kampanji #SaveMarineLife!Dodajte gravuru morskih životinja na svoju narukvicu Break Time, a mi ćemo cijenu graviranja (minus 25% PDV-a) donirati Institutu Blue world u Hrvatskoj koji se bori za zaštitu morskog okoliša u Jadranskom moru. Do sada smo donirali 14 tisuća kuna.