Jesenski popusti do 25% za sve naše ručno izrađene nautičke narukvice, privjeske i ogrlice

Autumn discounts up to 25%, for all our handmade nautical bracelets, key-rings and necklaces

Tko kaže da ni u jesen ne možete nositi zabavne nautičke narukvice Pogotovo jer se - barem ovdje, u Hrvatskoj, pripremamo za indijsko ljeto, s temperaturama do 30 Celzijevih stupnjeva barem u rujnu radujući se nastavku kupanja i uživanja u suncu i plaža !.!).

Anyhoo, moja poanta je da smo pripremili neke super popuste za ovu jesensku sezonu i ... čak i ako je rujan još nekoliko dana ... već možete uživati u našoj internetskoj trgovini, a od ponedjeljka 28.08. I u našer Trgovine Dubrovnik i Split u Hrvatskoj.

Jesenski popusti nauticke narukvice - Autumn discount for nautical bracelets - Croatia, Split, Dubrovnik souvenirs

Koliko ćete točno uštedjeti, pitate Kupnjom putem interneta sada dobivate::

  • 5 za narudžbe preko €10
  • 10 za narudžbe preko 40
  • 15 za narudžbe preko 60
  • 20 za narudžbe preko 80
  • 25 za narudžbe preko 100

Također, sve narudžbe iznad 50 eura iz Hrvatske, ostatka Europe, plus SAD i Meksiko, dobivaju besplatnu dostavu! Besplatna poštarina odnosi se i na sve narudžbe iznad 100 eura iz ostalih zemalja u koje dostavljamo!

Što se tiče popusta koje ćete dobiti u našim trgovinama ciglama i malterom u Dubrovniku i Splitu, evo ih: ako kupite dva predmeta, to može biti privjesak za ključeve, ogrlica ili narukvica, a dobivate 10 popusta. Ako kupite tri, popust ide na 15, a ako kupite četiri, uštedite 20. IMA JOŠ! Nabavite pet ili više narukvica ili privjesaka za ključeve, ili ogrlice, ili njihovu kombinaciju, a vaš popust iznosi 25!to 25%! 

Samo podsjetnik:sve naše narukvice iz kolekcija 2017 izrađeni su od nehrđajućeg čelika sidra / okova, tako da su vodootporni. Počnite kupovati i uživajte u njima na vašem omiljenom mjestu uz more, ovo s fotografije mali je djelić raja u Milni, na otoku Braču - sat vremena udaljenom od Splita.. His and hers. Matching anchor bracelets. Adriatic Sea. Souvenirs from Croatia.