Below Deck Sailing - Season 2 posada i produkcijski tim dobili su ugravirane Break Time nautičke narukvice

Below Deck Sailing - Season 2 crew and production team got custom engraved Break Time nautical bracelets

Ako ste ljubitelj Bravo TV reality showa Below Deck, ova istinita priča je za vas!

11. kolovoza 2020., grupa cool američkih turista ušla je u našu trgovinu. Ako ste gledali epizodu 1 i 2 Below Deck sezone 2, tada ih znate: glavni čarter gosti Nikki i Rusty, zajedno sa svojim prijateljima, došli su kod nas u Trogirska 8 Split Atelje & Outlet Trgovinu u Splitu ostaviti vrlo izdašnu donaciju od 1200 USD u  ime njihove ARNI Foundation iz Daytona Beach, Florida za pomoć u situaciji s mačkama lutalicama na području Splita, donacija koju su na vrlo dobar način iskoristile dame koje vode Macke & Co. Group.

Pročitali su članak Daniele Rogulj u Total Croatia News o poslu koji rade dame iz grupe Macke i o prodaji peciva koju smo organizirali u našoj trgovini u znak podrške splitskim mačkama, a došli su nam odmah nakon silaska s Parsifala III.

Nikki i Rusty nisu imali pojma o čemu se zapravo radi u našoj trgovini, ali odmah su se zaljubili u naše nautičke narukvice i, osim što su ih kupili za sebe i prijatelje, naručili su 12 naših Yacht Club sidro narukvica za posadu Parsifala III, sve sa prilagođeno ugraviranom porukom "Live long, sail hard" u čast Nikkijeva oca, koji je bio strastveni mornar (vjerojatno kažete i majice koje su nosili u epizodi 1 Below Deck Sailing) .

Napravili smo i specijalnu Captain by Break Time cijelu crnu nautičku narukvicu za kapetana Glenna, s ugraviranim  PARSIFALOM III (a prema onome što smo mogli prikupiti iz najavnih slika, on je nosi kasnije u emisiji).

Below Deck Sailing Season 2 custom gifts from charter guests to Parsifal III sailing yacht crew

Budući da smo (ja i ​​moj partner Leonard) veliki obožavatelji emisije Below Deck - i imali smo zadovoljstvo upoznati se u našoj trgovini s Malia-om i Max-om iz Below Deck Med sezone 2  (snimljeno također u Hrvatskoj) - posebnu dostavu izvršili smo sami, iduće jutro prije otvaranja trgovina u Splitu.

Below Deck Sailing Yacht Season 2 Croatia Le Meridien Lav Custom Engraved Gifts for Parsifal III Crew

Otišli smo do Le Meridien Lav Marine i - zbog ograničenja Covida - nismo mogli upoznati posadu (šteta!), Pa smo poklone njihovih sretnih gostiju čartera ostavili produkcijskoj ekipi.

I - naravno - snimili smo nekoliko fotografija prekrasne luksuzne jedrilice Parsifal III i akcije na brodu.

Filming of Below Deck Sailing Yacht Season 2 Croatia Le Meridien Lav Custom Engraved Gifts for Parsifal III Crew

Below Deck Sailing Yacht Season 2 Croatia Le Meridien Lav Custom Engraved Gifts for Parsifal III Crew

Below Deck Sailing Yacht Season 2 Croatia Le Meridien Lav Custom Engraved Gifts for Parsifal III Crew

Ali ova priča nije gotova! Nekoliko tjedana kasnije, Nikki nam je napisala i zamolila da napravimo još 80 graviranih po mjeri "Live Long, Sail Hard" sidro narukvica iz naše YACHT CLUB by Break Time original kolekcijaza cijeli produkcijski tim  Below Deck Sailing Sezone 2 Hrvatska. Bila je to naša najveća privatna narudžba u 2020. godini i rado smo je izvršili. Moj partner Leonard radio je bez prestanka cijeli dan na izradi i graviranju, dok sam ja pomagala u lijepom pakiranju.

Custom engraved anchor bracelets for the production team of Below Deck Sailing Yacht Croatia from their episode 1 charter guests Nikki and Rusty.

Sutradan smo se vratili u marinu Le Meridien Lav i predali ih ovim šarmantnim članovima Below Deck Sailing Yacht producentskog tima.

Custom engraved anchor bracelets for the production team of Below Deck Sailing Yacht Croatia from their episode 1 charter guests Nikki and Rusty.

Hvala Nikki, Rusty i prijateljima na ovoj nevjerojatnoj donaciji za mačke lutalice iz Splita i na kupovini u našoj trgovini Trogirska 8 Split i nakon toga online! U ljetnoj sezoni koja nije bila baš uspješna, susret s vama i dijeljenje ove cool priče definitivno je bio jedan od vrhunaca godine.

(Fotografije ili videozapisi iz ovog članka mogu se reproducirati samo uz spomenuto autorsko pravo od strane www.nautical-bracelets.com)

PS Hvala Total Croatia News za odabir naše priče !!!