• Plaćanje pouzećem (osim graviranih narukvica koje se mogu platiti samo karticom ili Paypalom)

Break Time® Hrvatska otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu! *** Break Time® Hrvatska otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu!

Break Time® Croatia opens their first shop in Zagreb! *** Break Time® Hrvatska otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu!

Break Time Zagreb shop. Best souvenirs from Croatia. Zagreb Ilica 14. Croatian brand.

Hrvatska marka nautičkog nakita Break Time® otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu 1. ožujka, u samom središtu glavnog grada Hrvatske, na Ilici 14 Lovački rog / prolaz Hotel Jagerhorn.).

Ovo će biti peta trgovina Break Time u Hrvatskoj. Marka ručno izrađenog nautičkog nakita već ima četiri trgovine na jadranskoj obali, u Splitu Trogirska 8 & amp; Zadarska 1, Dubrovnik Antuninska 5 i Rovinj Arsenale 10.le 10).

Sretni kupci koji posjete novu trgovinu Ilica 14, Zagreb 1. ožujka, dobit će 20 popusta na bilo koju kupljenu nautičku narukvicu Break Time, a svoju će novu narukvicu moći besplatno personalizirati uz prilagođenu lasersku gravuru na spot suvlasnika i dizajnera marke Leonard Copoiu.oiu.

Prvih 10 kupaca dobit će i besplatan poklon, a prvih 50 kupaca dobit će VIP karticu koja im odobrava trajni popust od 20 za svih pet Break Time trgovina u Hrvatskoj, kao i za internetsku trgovinuop www.nautical-bracelets.com.

Break Time je hrvatski brend koji su 2015. godine osnovali Mirela Rus i Leonard Copoiu, dva rumunjska poduzetnika koji su za svoj dom odabrali sunčani obalni grad Split. Inspirirani Jadranskim morem, sve nakit Break Time ručno izrađuje Leonard, a upotreba visokokvalitetnih materijala, pažnja prema detaljima i stalni razvoj novih kolekcija sastojci su koji su marku učinili tako uspješnom u manje od 4 godine.s.

Trgovina Ilica 14 u Zagrebu bit će otvorena od ponedjeljka do petka od 10.30 - 19.00, a subotom od 10.30 - 15.00 nedjeljom i praznicima zatvoreno.).

Croatian brand. Nautical Jewellery. Zagreb Designers. Break Time Zagreb. What to buy from Zagreb, Croatia. Souvenirs from Zagreb.

Hrvatski nautički brand nakita Pauza® otvara svoju prvu trgovinu u Zagrebu 1. ožujka, u samom središtu glavnog grada Hrvatske, u Ilici 14 Lovački rog / Hotel Jagerhorn prolaz.).
Ovo će biti peta trgovina Break Time u Hrvatskoj. Marka ručno rađenog nautičkog nakita već ima četiri trgovine na Jadranskoj obali, u Splitu Trogirska 8 i Zadarska 1, Dubrovniku Antuninska 5 i Rovinju Arsenale 10.le 10).

Sretni kupci koji će 1. ožujka posjetiti novu Zagreb trgovinu u Ilici 14 (dan otvorenja dobit će 20 popusta bilo koje Break Time nautičku narukvicu koju ćete kupiti i također moći besplatno personalizirati svoju novu narukvicu, s prilagođenim laserskim graviranjem koje će na licu mjesta učiniti za vas suvlasnik i dizajner marke, Leonard Copoiu.iu.

Prvih 10 kupaonica također će dobiti besplatni poklon, a prvih 50 kupaća dobit će VIP karticu koja će im dati 20 trajnih popusta za sve prodavače kućnih ljubimaca Break Time u Hrvatskoj, kao i za online trgovinunu www.nautical-narukvice.com.

Break Time je hrvatski brend koji su 2015. godine osnovalii Mirela Rus ja Leonard Copoiu, dva rumunjska poduzetnika koji su izabrali sunčane obalni grad Split kao svoj dom. Inspirirani Jadranskim morem, svi dijelovi Break Time nakita ručno je radio Leonard, upotreba visokokvalitetnih materijala, pažnja posvećena detaljima i stalni razvoj novih kolekcija sastojaka koji su učinili da brand postane tako uspješan u manje od 4 godine..

Trgovina Ilica 14 u Zagrebu bit će otvorena od ponedjeljka do petka od 10:30 do 19:00 sati, subotom od 10:30 do 15:00 sati nedjeljom i državnim praznicima zatvoreno..