Nautički nakit s besplatnim graviranjem!

Nautical jewellery with free engraving!

Zdravo! Vrijeme je da dignete sidro i isplovite uz Break Time nakit inspiriran nautikom. Bez obzira jeste li iskusni jedriličar ili jednostavno volite stil života uz more, Break Timeove ručno izrađene narukvice sa sidrom i okovom savršen su dodatak koji vašoj odjeći dodaje morski štih.
A ovog ožujka Break Time nudi posebnu promociju koju ne želite propustiti: besplatno graviranje po narudžbi na svim narukvicama sa sidrom i okovom!
Zamislite da imate svoju posebnu poruku ili značajan datum ugraviran na svoj omiljeni komad Break Time nakita. To je savršen način da personalizirate svoj dodatak i učinite ga doista svojim.
282225839_414589016911375_5176149140991766092_n
Ali razgovarajmo još malo o majstorstvu svakog komada Break Time nakita. Dizajner Leonard sve narukvice brenda izrađuje ručno u ateljeu Split Croatia, koristeći samo visokokvalitetne konope i inox sidra i okove. Ova pažnja posvećena detaljima osigurava da svaka narukvica nije samo lijepa, već i dovoljno izdržljiva da izdrži trošenje i habanje svakodnevnog nošenja.
A kad smo već kod svakodnevnog nošenja, ove su narukvice savršene za svaku priliku, od dana na plaži do noćnog izlaska u grad. Dobro se slažu sa svime, od ležerne kombinacije do svečanije odjeće, a njihov jedinstveni nautički dizajn dodaje pravi dašak osobnosti svakom kompletu.
20220610_162542
Nemojte čekati – ova ponuda neće trajati zauvijek. Možete iskoristiti besplatnu akciju graviranja po narudžbi na web stranici Break Time, www.nautical-bracelets.com, ili u trgovini Break Time koja se nalazi na adresi Trogirska 8 u Splitu, Hrvatska.
Trgovina se ponovno otvara 15. ožujka i imat će istu promociju besplatnog graviranja kao i web stranica.
Osim toga, ako naručite online i potrošite više od 100 eura, dobit ćete besplatnu dostavu.
Vrijeme je da isplovite s Break Timeom i dodate malo nautičkog šarma svojoj kolekciji nakita.