Besplatno graviranje do 20. listopada

Free engraving until October 20

Naš "Dobrodošla, jesen!" poklon za vas...besplatno graviranje za bilo koju Break Time nautičku narukvicu koju odlučite kupiti u našem online shopu, do 20. listopada!

Dovoljno vremena za razmišljanje o tome što gravirati, ali u slučaju da vam je potreban inspo, ne zaboravite na naš post na blogu s više od 100 ideja za graviranje koje možete izabrati.

Carpe diem narukvica s graviranim sidrom za muškarce

Također, u slučaju da razmišljate o dobivanju personaliziranih božićnih darova, nemojte više odgađati i nabavite ih sada. Ne samo da ćete se osjećati dobro jer ste rano obavili božićnu kupovinu, nego kako se bliži prosinac, poštanskim će službama trebati više vremena za dostavu. A ako živite u zemlji izvan EU, isporuka može trajati od dva tjedna do čak više od mjesec dana, ako govorimo o Australiji ili Novom Zelandu.

Da ne spominjemo da će naš dizajner Leonard veći dio studenog biti na odmoru, tako da nećemo moći ispuniti narudžbe od 03.11. do 25.11., osim ako nemamo one narukvice koje želite na zalihi, u našoj trgovini u Trogirskoj 8 u Splitu, Hrvatska (ali nećemo ih moći prilagoditi graviranjem tijekom ta tri tjedna).