Predstavljamo kolekciju SEAMAN s 18k pozlatom i 18k ružičastom pozlatom! 🌟

Introducing 18k Gold Plated and 18k Rose Gold Plated SEAMAN Collection! 🌟

Pozdrav, Break Time entuzijasti!
Oduševljeni smo što danas s vama možemo podijeliti neke uzbudljive vijesti – naša omiljena kolekcija nautičkih narukvica za muškarce SEAMAN by Break Time dobiva luksuzni izgled!

Predstavljamo dva zadivljujuća dodatka obitelji: okove od 18k pozlaćene i 18k ružičasto pozlaćene okove, podižući vaš stil na potpuno novu razinu sofisticiranosti.

Za ljubitelje oceana:

Izrađene s ljubavlju i pažnjom u sunčanom Splitu, Hrvatska, svaka narukvica SEAMAN predstavlja posvetu moru. Naš umjetnik Leonard pomno kombinira visokokvalitetni jahtaški konop od 5 mm s okovima od nehrđajućeg čelika koji su sada dostupni u dvije upečatljivije završne obrade: 18k pozlaćena i 18k ružičasto pozlaćena, osim klasičnih srebrne i crne.



Izjava:

Ukrasni kompas na svakoj narukvici dodaje dašak elegancije, osiguravajući da vaš SEAMAN komad neće proći nezapaženo. To je više od običnog pribora; to je izjava vaše ljubavi prema oceanu i vašem besprijekornom stilu.

💧 Napravljeno da traje:

Naše nautičke narukvice SEAMAN dizajnirane su da izdrže najteže oceanske avanture. Iznimno otporni i vodootporni, oni su vaš savršeni suputnik za istraživanje dubokog plavetnila ili dodavanje daška pomorskog štiha u vaš svakodnevni život.



🔨 Prilagodba :

Još više personalizirajte svoju SEAMAN narukvicu graviranjem vrha okova s ​​vlastitom porukom, inicijalima ili posebnim datumom. Stvorite jedinstveni komad koji je jedinstveno vaš.

👔 Svestran i moderan:

Bilo da ste na moru ili se dotjerujete za posebnu priliku, nautičke narukvice SEAMAN by Break Time idealan su izbor. Kombinirajući funkcionalnost, stil i kvalitetne materijale, nezaobilazni su dodatak ormaru svakog modernog muškarca.



Naručite sada i napravite valove sa stilom!

Ne propustite priliku posjedovati ove zadivljujuće nautičke narukvice SEAMAN s pozlatom od 18k i 18k ružičastog zlata. Izdržljivi su, elegantni i sada još izvrsniji.

U Break Timeu posvećeni smo održavanju najviših standarda kvalitete i izrade. Obećajemo da nećete biti razočarani kolekcijom SEAMAN.

KLIKNITE OVDJE kako biste istražili nove dodatke i naručili već danas!

Hvala vam što ste dio obitelji Break Time. Jedva čekamo da vas vidimo kako se šepurite svojom nautičkom narukvicom SEAMAN u njenim novim, blistavim bojama!
Pogodan vjetar i prateće more,
Mirela & Leonard
Tim za vrijeme pauze