Nautičke narukvice, bilo tko? Da molim!

Nautical bracelets, anyone? Yes, please!

Da mi je netko rekao prije godinu dana da će moj inženjer / partner za razvoj nekretnina Ionut odjednom početi izrađivati narukvice i također bi se prilično dobro prodavali, ispalo je, oh, kako bih se smijao!hed!

No, život je pun lijepih iznenađenja i čini se da je Ionutova strast prema čamcima i plovidbi, plus njegovo beskrajno strpljenje i domišljatost, stvorili odličnu kombinaciju. A budući da je prodaja prijateljima i prijateljima prijatelja došla s tako pozitivnim povratnim informacijama, hvala vam, momci i djevojke !, sasvim je prirodno dovelo do prekrasnih narukvica i privjesaka u nautičkom stilu koje sada možete vidjeti i kupiti u našoj internetskoj trgovini.ne shop.

I evo me, pišem ovaj zapis na blogu na platformi naše trgovine nautičkim narukvicama, na koju sam si tako ponosio! na nevjerojatnoj platformi Shopify i - u slučaju da ste guru za SEO / web programere ili marketinški stručnjak - molim vas, ne osuđujte prestrogo ... Ja sam samo bivši radijski novinar s nekim nevladinim i političkim PR iskustvom.nce.

Moja je poanta zapravo da ako nešto radite sa strašću, to može biti toliko korisno na toliko načina. Ako ovo čitate i uvijek ste željeli baviti se nečim u čemu uživate, ali nikada niste pronašli vremena, energije, hrabrosti, impulsa, ne gubite još više vremena. Ništa nije lako, ali čista radost "izgradnje" nečega iz ničega je uzbudljivo ...ing...

p.s. Naravno, izuzetno bi nas obradovalo da i vi postanete član našeg Break Time kluba ... pa jeste li vidjeli što vam se svidjelo u našoj trgovini::)