Prekini maloprodajnu franšizu od 2020!

Break Time Retail Franchise from 2020!

Imamo najavu super uzbudljivih vijesti! Nakon pet godina tijekom kojih smo razvili brend Break Time otvaranjem trgovina u Hrvatskoj i neprestano razvijajući našu paletu proizvoda, napokon se spremamo za Break Time franšizu!

Ako ste zainteresirani za otvaranje vlastite trgovine Break Time na obalnom, turistički orijentiranom mjestu širom svijeta, pošaljite nam e-poštu na contactatnautical-bracelets.comm 

Pripremajući se za otvaranje robne marke Break Time za svijet, morali smo izvršiti reorganizaciju vlastitih trgovina, a također i asortimana proizvoda.

Sve o tome možete pročitati u intervjuu koji sam upravo dao najčitanijem internetskom portalu u Hrvatskoj, Total Croatia News:

Break Time Talks ljetni uspjeh, nove ponude i franšiza 2020

Ukratko, kako bismo svoju pozornost mogli usmjeriti na svoje buduće korisnike franšize, odlučili smo smanjiti broj trgovina vlastitih robnih marki. Dakle, od 2020. godine otvoreni smo samo na naša dva splitska mjesta Zadarska 1 i Trogirska 8 i radujemo se što ćemo primati franšize za ostala obalna mjesta u Hrvatskoj i širom svijeta.e.

Također, kako bismo standardizirali proizvode za međunarodna tržišta, napravili smo neke promjene u našim kolekcijama. Počevši od imena. Dakle, od sada u sklopu SEAMAN kolekcije možete pronaći narukvice kompasa Dubrovnik. Narukvice Istria sada su kolekcija WAVES. Trogirske crne narukvice sada su CAPTAIN Collection.

Neke kolekcije iz prethodnih godina također se polako zamjenjuju novijim i hladnijim verzijama. Već ste primijetili, siguran sam, da su sidrene narukvice SPLIT zamijenjene kolekcijom YACHT CLUB. Za sada su dostupne samo srednje veličine od 3 cm, dok će velike verzije od 4 cm i mini2 cm biti predstavljene na vrijeme za božićnu kupnju.pping.

Za Božić također pripremamo vrlo uzbudljivu i inovativnu kolekciju limitiranih izdanja, ali za sada zadržavajući iznenađenje! Dovoljno je reći da ako ste fan Break Timea, sigurno ćete poželjeti jedan od takvih !!!

ZADAR kolekcija privjesaka također će biti zamijenjena novijom i hladnijom verzijom koja dolazi uskoro! Pod nazivom Zbirka HARBOR.e.

Iako cijene u našim hrvatskim trgovinama ostaju iste kao i prije, vjerojatno ste primijetili novu politiku cijena na našoj web stranici. Istodobno se vraća i BESPLATNA DOSTAVA PO SVIJETU!

Hvala vam što ste dio našeg putovanja i radujete se putu koji je pred nama!

Mirela Rus

Suvlasnik Break Timea