Počevši od 2020. godine sa uzbudljivim planovima za franšizu nakita

Starting 2020 with Exciting Plans For A Jewelry Franchise

Upravo smo proslavili - u prosincu -četiri godine od otvaranja naše prve trgovine u Splitu u Hrvatskoj. Od tada se širimo preko jadranske obale, od Dubrovnika do Istre Poreč i Rovinja, kao i u Zagrebu.. 

Tijekom ove četiri godine također smo neprestano dobivali zahtjeve za distribuciju ne samo iz hrvatskih trgovina, već i doslovno svugdje u svijetu, od Dubaija do Kostarike. Budući da je sve proizvode Break Time ručno izradio moj partner - naš obrtnik, Leonard Copoiu, vrlo smo se rijetko dogovarali o prisutnosti u trgovinama trećih strana.

Tijekom ovog vremena,konstantno smo poboljšavali svoje proizvode, inovirali i dodavali nove kolekcije, dok - istodobno - učite sve više i više o upravljanju rastućim maloprodajnim poduzećem, što funkcionira, a što ne, kako poboljšati i kako ispuniti i premašiti očekivanja kupaca.

Shvatili smo topostoji trendovito tržište i tržište niša za originalne ručno izrađene proizvode, kao što je naš kvalitetan nautički nakit, a također i za monobrand prodavaonice cigle i maltera koje nude izvrsna iskustva kupovine, samo nas dvoje i moj partner, Leonard otvaranje novih trgovina neće biti održivo.e.

Tako smo odlučilipromijenite smjer našeg poslovanja i prijeđite na drugi put: franšizing!

Prvo što smo morali učiniti bilo je smanjivanje vlastitih trgovina, pa -od 2020. - zadržavamo samo naše dvije splitske trgovine Trogirska 8 i Zadarska 11), jer život u Splitu olakšava upravljanje s ove dvije trgovine, a također i zato što u ove dvije trgovine već imamo dobre, pouzdane timove.

Ova promjena omogućit će nam da se usredotočimo na proizvodnju izuzetno kvalitetnih ručno izrađenih nautičkih nakita, naravno, Leonard će i dalje samostalno izrađivati dio proizvoda, a oko sebe će imati tim koji će pomoći u proizvodnji, dok će i dalje biti glavni jedan koji nadgleda svaki od stavki vremena prekida koji se izrađuju id razvijati našu marku putem istomišljenika kao što smo mi sami, koji žele uložiti u provjerenu poslovnu ideju i otvoriti vlastite franšizne Break Time trgovine u turistički orijentiranim obalnim gradovima širom svijeta.

Pa, gledajte ovaj prostor! Radimo na konačnim detaljima ilansirati ćemo Break Time prije kraja siječnja - i ako želite investirati u novu poslovnu priliku koja:

  • Jednostavno je za vođenje, čak i ako imate malo iskustva u maloprodaji
  • Ima dokazane poslovne rezultate i donosi valove uspjeha - brzo
  • Pripada atraktivnom nišnom tržištu
  • Prodaje jedinstvene proizvode koji su oluju zauzeli tržište

... zatim kliknite na donju poveznicu, odaberite jedan od dostupnih datuma / vremena, ispunite upitnik što preciznije i detaljnije što možete i dobijteBESPLATNI POZIV ZA OTKRIVANJE s vlasnicima brenda Break Time, osobno s Leonardom Copoiuom,), da vam pomogne da odlučite je li ovaj posao pravi za vas.

Mirela Rus