• Plaćanje pouzećem (osim graviranih narukvica koje se mogu platiti samo karticom ili Paypalom)

HARBOR by Break Time® -Nova kolekcija ručno izrađenih nautičkih privjesaka za ključeve

HARBOUR by Break Time® -New collection of handmade nautical key-rings

Vrlo smo sretni što možemo najaviti lansiranje naših novih i poboljšanih ručno izrađenih privjesaka za nautičke užad!

Slušali smo vas, naše kupce i obožavatelje, i smislili smo nadamo se! hladnija i praktičnija verzija naše početne kolekcije privjesaka za ključeve, zato pozdravitee HARBOR by Break Time kolekcija!

Break Time Croatia handcrafted sailing rope key-ring key-chain

Prije svega, sada koristimo deblji konop 6 mm umjesto 4 mm, tako da može biti još jednostavniji za rukovanje, a također i da, dame - lakše ga je uočiti u torbici punoj svih potreba žena.ds).

Drugo poboljšanje je što smo kopču od jastoga zamijenili za malu ili je nezgodnu za upotrebu s većim prstenom od nehrđajućeg čelika, koji može primiti puno više tipki, a ujedno je i čvršći, nikada se neće slomiti ili zahrđati, tako da ga možete imati zauvijek ... ili dok vam ne dosadi i vratite se po privjesak za ključeve u drugoj boji - i u tu svrhu ugravirali smo adresu webshopa na prsten, nema na čemu !.me!).

Break Time handmade nautical rope keyring keychain

Jedino što nismo promijenili bila je prisutnost hrvatske zastave na vrhu - ponosno izrađujemo nakit i pribor Break Time na zadivljujućoj jadranskoj obali, u Splitu.

Međutim, ako razmišljate o tome da napravite veću narudžbu za događaj itd. I želite da na privjesak postavimo drugu zastavu, samo nam pošaljite e-poštu unaprijed i mi ćemo to moći učiniti za vas.u.