• Plaćanje pouzećem (osim graviranih narukvica koje se mogu platiti samo karticom ili Paypalom)

Često postavljana pitanja

dostava

U koje zemlje šaljete?

U Hrvatsku šaljemo DPD-om, u Europu, UK i SAD preporučenom poštom Hrvatske pošte, a na mnoga svjetska odredišta isključivo DHL-om. Ako vaša zemlja nije na popisu za dostavu, kontaktirajte nas za ponudu. Pogledajte cijene dostave i više na našoj stranici Pravila dostave .

Koliko će vremena trebati da primim svoju narudžbu?

Za narudžbe unutar Hrvatske nudimo brzu DPD dostavu, tako da je vrijeme isporuke obično 24 do 48 sati (može biti 72 sata za udaljena odredišta i otoke).

Za narudžbe zaprimljene izvan Hrvatske rokovi dostave redovnom poštanskom službom (Hrvatska pošta) mogu varirati ovisno o odredištu. Za Europu je obično 7 do 14 radnih dana. Za SAD i Ujedinjeno Kraljevstvo to može biti bilo što od 2 do 4 tjedna (ali može biti i dulje u doba godine s velikim prometom).

Pogledajte više na našoj stranici Pravila dostave .

Povrati i povrat novca

Kako mogu vratiti proizvod?

Narudžbu možete vratiti u roku od 30 dana (računajući od dana primitka narudžbe), bez pitanja, osim ako nije prilagođena vama (graviranje, neuobičajene veličine ili specifične kombinacije boja koje ne postoje na našem webshopu).

Predmeti moraju biti vraćeni u istom stanju u kojem su primljeni, moraju biti nenošeni/nekorišteni i uključivati ​​cjelokupno originalno pakiranje.

Pogledajte više na našoj stranici Pravila povrata .

Koliko će vremena trebati da primim povrat?

Vaš povrat novca bit će obrađen, a kredit u vrijednosti vraćene narukvice automatski će se primijeniti na vašu kreditnu karticu ili izvorni način plaćanja u roku od 1-3 radna dana od trenutka kada primimo vraćene artikle.

Pogledajte više na našoj stranici Pravila povrata .

Pošaljite nam e-poštu